Στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόσμο των επενδύσεων, οι σωστές πληροφορίες είναι το κλειδί για να πάρεις τις πιο επικερδής αποφάσεις.

Η Γ.Ε.Τ. Α.Β.Ε.Τ.Ε. προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε εξειδικευμένα ζητήματα, δίνοντας στους πελάτες έγκυρες πληροφορίες και αποτελεσματικές συμβουλές οι οποίες βασίζονται σε εξειδικευμένες γνώσεις της αγοράς.

Η Γ.Ε.Τ. Α.Β.Ε.Τ.Ε. παρέχει όλο το φάσμα των υπηρεσιών της στους εξής τομείς επενδύσεων:
  • Οικιστικά Ακίνητα - Residential
  • Οικόπεδα / Εκτάσεις - Land
  • Ξενοδοχεία - Hotels & Leisure
  • Εμπορικά Ακίνητα - Commercial
  • Βιομηχανικά Ακίνητα / Αποθηκευτικοί χώροι - Logistics
  • Κτίρια Γραφείων
  • Ανάπτυξη Εξειδικευμένων Ακινήτων
  • Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Παρακάτω παρατίθενται αναλυτικά οι τομείς των διαθέσιμων επενδύσεων.

Residential - Οικιστικών ακινήτων

Διατίθενται ακίνητα σε μια μεγάλη γκάμα επιλογών που κυμαίνονται από ένα ολοκαίνουργιο στούντιο διαμέρισμα ή ένα ακίνητο που χρειάζεται ανακαίνιση μέχρι μιας κατοικίας υπερπολυτελούς κατασκευής σε μια προνομιακή τοποθεσία ή ενός συγκροτήματος κατοικιών.

Commercial – Εμπορικών ακινήτων

Διατηρεί ένα ευρύ φάσμα εμπορικών ακινήτων σε όλη την Ελλάδα (αλλά κυρίως σε προνομιακές περιοχές της Αθήνας) και σε αυτά περιλαμβάνονται κτίρια γραφείων, εμπορικών κέντρων, διατηρητέων κτιρίων και μεμονωμένων ακινήτων, τα οποία παρέχουν καθαρές αποδόσεις μεταξύ 6% και 10%.

Οικόπεδα / Εκτάσεις - Land

Η εταιρεία διαχειρίζεται διαθέσιμα οικόπεδα και εκτάσεις, εντός και εκτός σχεδίου σε όλη την Ελλάδα. Η γη ήταν πάντα μια καλή επενδυτική ευκαιρία και η εταιρεία μπορεί να προσφέρει διαθέσιμες εκτάσεις όλων των ειδών από αστικά οικόπεδα έως εκτάσεις οι οποίες μπορούν να αναπτυχθούν ξενοδοχεία με γήπεδα γκολφ.

Hotels

Διατίθενται ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα από 3 έως 5 αστέρων, στο χαρτοφυλάκιο υπάρχουν από city hotels έως οργανωμένα ξενοδοχεία εκατοντάδων κλινών σε ανεπτυγμένους τουριστικούς προορισμούς.

Ανάπτυξη Εξειδικευμένων Ακινήτων - Developments

Διατηρεί χαρτοφυλάκιο με εξειδικευμένα έργα τα οποία περιλαμβάνουν από την ανάπτυξη συγκροτημάτων τουριστικών κατοικιών έως την ανάπτυξη σύγχρονων κτιρίων για τη στέγαση super markets, parking, κλινικών κ.α.